Про роботу комунального підприємства «Полігон ТПВ» в 2022 році

Під час оперативної наради у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа про роботу нашого підприємства за минулий рік доповів директор КП «Полігон ТПВ» Євген Данилюк.

Під час звіту керівник нагадав, що основні напрямки нашої роботи – захоронення побутових відходів, експлуатація полігону твердих побутових відходів у с. Рибне, а також відлов, стерилізація та тимчасове утримання безпритульних тварин.

«Полігон побутових відходів, розташований у межах лісового масиву на віддалі 14 км від Івано-Франківська. Полігон експлуатується комунальним підприємством «Полігон ТПВ», засновником та власником якого є територіальна громада міста. Згідно договору оренди, укладеного КП «Полігон ТПВ» з Тисменицькою районною адміністрацією від 16.02.2012 року, для потреб підприємства виділена земельна ділянка загальною площею 20,80 га.  Термін оренди – 15 років», – зазначив Євген Данилюк.

Середньодобові обсяги захоронення відходів у 2022 році становили близько 250 тонн/добу.

Як проходить процес складування – за посиланнямhttps://bit.ly/3yghnEk

Важливим напрямком роботи є і відлов, стерилізація і тимчасове утримання безпритульних тварин. Понад 10 років підприємство займається даним видом діяльності.

Для цього в своєму розпорядженні маємо підрозділ по вилову безпритульних тварин, автомобіль, морозильну камеру, приміщення для стерилізації і тимчасового утримання тварин, яке знаходиться за адресою вул. Чорновола, 155а (віварій медичного університету) та пункт перетримки  тварин у с. Павлівка.

«Навіть неозброєним оком помітно, що на вулицях міста майже неможливо побачити собаку без фірмової кліпси на вусі. Цей факт свідчить про багаторічну, клопітку, але ефективну роботу. Наголошуємо, що дана робота проводиться в межах Івано-Франківської територіальної громади. Хоча, за зверненнями голів інших територіальних громад надаємо послуги в цьому напрямку. Паралельно в місті діє БО «Благодійний фонд “Дім Сірка”», яким дякуємо за співпрацю», – підкреслив директор КП «Полігон ТПВ» Євген Данилюк.

Коротко про те, чому важливо стерилізувати тваринhttps://bit.ly/3NKklWW

Як проходить цей процес:  https://bit.ly/3LMIQkt

Більше інформації – на слайдах: